ПОИСК
Суспільство та люди

Менше солі, більше фруктів плюс спеції за смаком: Клопотенко розповів, як зміниться шкільне харчування

16:42 7 квітня 2021
Євген Клопотенко

Відомий український шеф-кухар і ведучий популярних кулінарних передач Євген Клопотенко розповів про зміни в організації шкільного харчування.

У Instagram повідомив, що уряд затвердив нові норми для шкіл і дитячих садків.

«З найважливішого — дозволили спеції», — пише Євген Клопотенко і уточнює, що йдеться не про червоний перць, а про куркуму та ароматні трави, які тепер можна додавати у страви.

«Що ще зробили. Зменшили кількість солі і цукру. Так, страви спочатку здаватимуться не такими насиченими. Але в перспективі українці навчаться відчувати природній смак продуктів. До того ж, кількість солі та цукру зменшуватимуть поступово, щоб діти встигли адаптуватися. Збільшили кількість фруктів і м'яса, зменшили кількість хліба», — пише шеф-кухар.

Раніше Євген Клопотенко розповів, як приготувати солоний чізкейк — сирний пиріг з томатами .

Фото зі сторінки Євгенія Клопотенко в соціальних мережах.

311

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.